Over mij

fullsizeoutput_9e.jpeg

Welkom op mijn blog, wat leuk dat je iets wilt lezen over ons! Ik zal je kortverteller wie we zijn:

De kleine_waaghalsjes zijn mijn 3 kids, Anna 6, Emma 4 en Pieter 1. Ik ben al meer dan 16 jaar!! samen mijn man Roelant. Ik noem hem man, maar hij wil niet trouwen (oeps erg jammer), maar zo voelt het wel mijn man. We wonen in het prachtige Alkmaar, waar ik geboren en getogen ben. Ik ben echt een diehard AZ fan en ga vanaf klein meisje (10 jaar) al naar AZ. Deze passie loopt geloof ik nu ook op mijn kinderen over, wat mij blij maakt. De kidsclub bij AZ heet ook waaghalzen, naar ons mooie waagplein in Alkmaar. Vandaar ook kleine_waaghalsjes.

fullsizeoutput_118

Afgelopen zomer heb ik besloten om niet meer in loondienst te werken, maar om mijn droom achter na te gaan en voor mezelf te beginnen. Als Droombaancoach, om anderen te helpen en te inspireren in het zoeken en ontwerpen van hun Droombaan.

Dit allemaal is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het grappige is eigenlijk dat het door een keiharde val van mij op de schaatsbaan, nu ruim 2 jaar geleden, in gang is gezet. Dit hele verhaal heb ik voor het eerst op papier gezet voor een blog van Cheryl http://www.pscheryl.nl en staat nu ook om mijn blog onder momlife.  Ik heb daarom een soort van de smaak te pakken gekregen en wilde naast voor mezelf beginnen ook met een blog starten. Ja, er zijn er genoeg, maar schrijven is fijn, het maakt je hoofd leeg en is gewoon super leuk om te doen. Dus als je wilt lees lekker mee en ik ga het rustig aan doen.

Ook heb ik mijn eigen bedrijf de afgelopen maanden opgericht in Droombaancoaching, om nog meer mensen te helpen naar in het ontwerpen van hun Droombaan, zie ook hiervoor https://www.mirdroombaan.nl . Ook kan ik hierdoor meer tijd door brengen met mijn kinderen en is er meer balans gekomen in mijn leven.

Onze 3 kinderen: Anna, eigenlijk Anna Maria, is 6 en zit in groep 3 waar ze het super naar haar zin heeft. Emma, Petronella Sophia, is 4 geworden deze zomer en mag eindelijk naar de grote school, zoals ze zelf zegt en Pieter, Alex Marinus, is nu 16 maanden. Ik heb al mijn kinderen vernoemd naar familie, omdat ik dat een mooi idee vind. Zal hier later wel eens meer over schrijven denk ik zo…

Veel plezier en als je iets van me wilt weten super leuk!

Liefs Mirjam

instagram @kleine_waaghalsjes & @mirdroombaan

cropped-img_1724