Droombaancoach

Ik mocht weer een mooi gastblog schrijven bij Kari over het hoe en wat mij heeft bewogen om mijn droombaan achter na te gaan. Super leuk om te doen. Hieronder een klein voorproefje:

Want als je je hart niet volgt, wat zegt dat over verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven? Wat voor voorbeeld ben je dan voor je kinderen? En met hoeveel zin stap je dan elke dag je bed uit om naar je werk te gaan? Natuurlijk zijn er mooie momenten, maar je doet niet elke dag waar je plezier in hebt, waar je echt gelukkig van wordt. Dan hoor je mensen zeggen, ja plezier hebben en gelukkig zijn in je werk, zo werkt het nu eenmaal niet. Er moet ook brood op de plank komen. Helemaal eens met het laatste, maar niet met het eerste. Iedereen heeft het recht om te gelukkig te zijn!

Droombaancoach mirdroombaan
Droombaancoach mirdroombaan

De weg naar geluk

De weg naar geluk zal niet altijd gemakkelijk zijn. Je zult tegen dingen aanlopen, jezelf moeten veranderen, lastige vragen krijgen en jezelf echt goed moeten pijnigen. Maar het is het allemaal zo waard, want die weg naar je droombaan is ook zo ontzettend leuk. Je komt tot nieuwe en vaak hele mooie inzichten, je leert andere mensen kennen en je komt in een flow. Je leert wat jouw kwaliteiten en talenten zijn, wat jouw gelukkig maakt en in wat voor omgeving je wilt werken. Je haalt eigenlijk alles uit je wat er al die tijd al in je gezeten heeft. Je gaat het erna niet meer voor minder doen!

Lees verder bij Kari voor tips en ga aan de slag met mijn gratis werkboeken die ik als droombaancoach voor jou gemaakt heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s