When do you shine?

Wanneer ga jij stralen? Wanneer ben je helemaal in je element en wat doe je dan? Dat zijn altijd hele mooie vragen om jezelf te stellen vind ik. Het geeft aan, dat daar ook vaak je kracht ligt. En als je kracht er ligt en dus je talent dan ben je al een heel eind.

Ik voel het bij mezelf ook altijd heel erg goed, dan word ik blij van binnen en begint de energie gewoon te stromen. Dan rollen de woorden gewoon uit mijn mond en lijkt of ik er geen moeite voor hoef te doen. Ook inspireer ik anderen en raken ze enthousiast. Dat gevoel, dat wil ik zo vaak mogelijk hebben. Omdat ik dan mezelf, maar ook mijn omgeving en anderen echt kan helpen en blij maak.

Maar dan vaak de volgende stap, want waarschijnlijk vraag je je nu af heel leuk dat stralen, maar ik wil ook dingen realiseren. Ik wil dit jaar een doel halen, of een aantal doelen. Hoe ga ik dat dan doen? Kan ik dat combineren? JA, zeker weten, volgens mij kan je dat uitermate goed combineren en is de kans van slagen dan ook veel groter.

Om je hierbij te helpen heb ik een werkboek gemaakt, wat je gratis kunt downloaden op mijn site http://www.mirdroombaan.nl. Het werkboek heet ook When do you shine? In dit werkboek komende de volgende dingen aanbod:

  • Nadenken waar jij van gaat stralen
  • Welke verlangens je hebt nu en in de toekomst
  • Hoe het komt waarom je tot nu nog niet echt bent gaan stralen
  • Welke doelen je voor komend jaar wilt behalen
  • Handvatten hoe je doelen nu wel kunt halen

Gun jezelf dat stralende jaar en ga er mee aan de slag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s