De laatste dagen

We zitten in de laatste dagen van het jaar. Een heel mooi, bijzonder en raar jaar is geweest. Als ik nu terug kijk, dan bekruipt me een gevoel en dat is  trots. Ik heb gedaan waar ik van droomde, waar ik soms stilletjes over nadacht in de vergeten uurtjes of als ik in de auto zat. Een bedrijf voor mezelf en werken op plekken waar ik zelf wil werken en met mensen die mij inspireren. Het is gelukt!! Ik zit nu terwijl ik dit blog tik, in een leuk tentje in Alkmaar met een groot stuk appeltaart met slagroom en een lekkere gemberthee.

fullsizeoutput_16ba.jpeg

Het klinkt misschien wel heel tuttig, maar ik ben er zo blij mee. Net de laatste hand gelegd aan werkboeken, welke ik op papier al helemaal had uitgewerkt en die nu in een format worden gegoten. Daarna een promotie mogen maken voor een shop en ondertussen met mijn blog aan de slag. Allemaal dingen die ik echt leuk vind om te doen. En ik merk dat hierdoor alles gaat stromen. Juist doordat ik dingen doet waar ik blij van word, dan komen er dingen op mijn pad en gaan er ook dingen weg die niet passen.

Natuurlijk heb ik ook momenten dat ik even vast zit en denk hoe moet dit nu?! Maar omdat ik bezig ben iets wat ik echt heel leuk vind en waar ik zelf vol voor wil gaan is dat niet erg. Dan leer ik daar weer van en kan ik mensen raadplegen die mij kunnen helpen.

Ook komend jaar zullen naast mijn eigen blogs er blogs komen van vrouwen of moeders met een shop. Die hun dromen aan het verwezenlijken zijn. Sommige beginnen klein, naast hun baan of andere dingen maar groeien en worden groter. Ze hebben er plezier in en dat is het belangrijkste. Vrijdag komt er weer een nieuwe aan. Ik vind het heel gaaf om die verhalen te lezen.

Ik hoop ook dat jij ook zo’n mooi jaar hebt gehad! Dat je de dingen hebt gedaan waar je van droomt of bezig bent om deze te realiseren. Zodat jij ook stralend en vol energie elke dag weer aan de slag kan. Heb jij al doelen voor 2019? Ik denk bijna van wel! Ik heb een werkboek gemaakt voor iedereen die een stralend jaar tegemoet wil gaan en zijn doelen wil bereiken. Dit werkboek kan je in januari gratis downloaden op mijn site, welke nu echt bijna af is!!! Ik laat het je weten als het zover is.

Tot slot wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen, geniet, heb plezier, eet te veel en doe vooral lekker waar je zin in hebt!!

fullsizeoutput_16b6.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s