Een klein half jaar later

Een klein half jaar later is het nu, nadat ik gestopt ben met mijn baan. En deze maanden zijn aan de ene kant omgevlogen, maar aan de andere kant helemaal niet. Ze lijken wel veel langer te duren dan voorheen. Het lijkt of ik veel meer tijd heb en anders kan ik het de volgende dag het toch gewoon doen. Ik voel veel meer rust en nog mooier, ik heb eigenlijk heel veel gedaan.

Waar ik zo bang voor was, dat even niks doen en dan echt weer aan het werk is uitgemond in allemaal leuke nieuwe dingen doen. Ik ben gestart met foto’s maken. Elke dag een paar en deze te plaatsen op Instagram. Om zo stil te staan bij elke dag en om vooral echt stil te staan bij hoeveel mooie dingen er wel niet op een dag gebeuren, of wat juist niet lekker ging. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, waar ik dingen van heb geleerd, mee op stap ben geweest, lekker thee mee heb gedronken en welke inspiratie waren voor mijn eigen bedrijf.

MirDroomBaan

 

Want dat eigen bedrijf komt nu steeds meer in zicht. Dat is het 2e ding! In januari wil ik mijn website lanceren en dan echt gaan starten. Als droombaancoch, voor iedereen die ook denkt, is dit het nou wat ik elke dag doe? Die uitgeput uit hun werk komen, of gewoon geen energie meer krijgen van hun werk. Die weer plezier en voldoening uit hun werk willen halen, werk wat je echt energie oplevert. Hiervoor heb ik een heel programma waarin ik coachees  begeleid, online, face to face en met workshops in 5 maanden. Het programma is al een bestaand succes en is helemaal volgens mijn ideeën. Daarbij maak ik momenteel zelf nu ook workshops en oefeningen en het geeft me zoveel energie! Ik sta te popelen om te beginnen, maar eerst moeten nog een aantal dingen daarvoor echt geregeld worden. Dus geduld, wat voor mij zo lastig was en soms nog steeds is, is hierbij wel geboden. Want juist iets langer de tijd nemen, even een paar nachten er over slapen helpt me enorm. Ik voel meteen een kriebel en mega veel energie als ik iets ontdek of weet hoe of wat ik nog meer kan maken. Dat zet ik dan ruw ergens neer en dan een paar dagen of soms een week later krijgt het nog meer en beter vorm, nog meer in detail en beter uitgewerkt. Hoe tof is dat! Ik die altijd alles meteen klaar wilde hebben, kan afstand nemen en het beter laten worden. Mijn ondernemingsplan heeft daarom langer geduurd maar is zo veel beter geworden en  thanx lieve Roel dat jij me hebt geholpen om het nog scherper te maken, al was ik thuis dan een beetje kort af. Want ik voelde zo de drang! Maar genoeg hierover voor nu, ik zal de komende tijd hier meer over schrijven. Zodat je als het je het leuk vindt, ik je ook tips kan geven en meenemen naar waar jij van droomt!

fullsizeoutput_df2

Net zoals deze ballerina die haar droom volgt en we zomaar zagen optreden op een plein in Triest, 3 jaar geleden voor iedereen die voorbij kwam. Vol passie en energie gaf ze een prachtige show. Op de achtgrond danste mijn kleine Anna mee, aangestoken door het magische gevoel wat er toen was.

fullsizeoutput_df5.jpeg

DIY

Wat ik nog meer heb gedaan; mijn eigen meubels opgepipmd. Door de oma van het  vriendinnetje van Anna geïnspireerd. Zij en haar man hebben zo’n leuk huis en zo super cool ingericht. Zij zegt altijd, ik wil niet in een huis wonen waarin je kunt zien dat oude mensen wonen….PRACHTIG als je zo denkt. Hun stijl zou ik zo willen overnemen en ze maken en doen heel veel zelf. Ze heeft me geholpen met de kleuren en wat goede tips geven en ook nog heel lief een opgedroogde grote berenklauw.  Terwijl ik en verven dat was echt geen combinatie….dat was de verf zat overal, maar niet waar het hoorde te zitten:). Maar ik ben trots op het resultaat.

Wat ik nog wat meer zou willen doen

Wat ik nog wat meer zou willen doen is sporten. Ik deed dit altijd erg veel en een tijdje lukte het. Maar nu ik zo druk bezig ben, schiet dat er een beetje bij in. Maar ik ga mezelf niet verplichten om dat dan nu maar te MOETEN, ik voel dat er binnenkort ook meer tijd voor komt. Lekker weer tennissen als het lukt, want dat deed ik super graag en veel ook. EN een cursus fotografie, dat lijkt me mega leuk om te doen.

Kortom, terwijl ik eerder dacht wat ga ik in godsnaam allemaal doen, denk ik huh we zijn bijna een half jaar verder en wat heb ik veel gedaan, maar het lijkt ook of ik veel meer tijd heb. Dit alles doordat ik durfde te vertrouwen op mijn gevoel dat het anders moest en ik weet wat ik echt wil doen!

fullsizeoutput_e00

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s