Een steentje bijdragen

Elkaar helpen, dat wil toch iedereen? Iets voor een ander kunnen betekenen, zodat deze ergens even lucht krijgt of gewoon blij wordt. Hoe mooi is dat? Ik word er zelf ook altijd blij van als ik een ander kan helpen. Het gevoel van iets te kunnen geven en betekenen voor in ander en dat ook te mogen doen is zo waardevol.

Vorige week las ik op Instagram een oproep van Marilyn momof.3kids. Ze vertelde kort over een moeder met 3 kleine kindjes die het momenteel financieel erg zwaar heeft en daardoor bijna niks kon kopen. Ze hadden heel hard kleren nodig, voor haarzelf en de kindjes. Ik hoefde hier niet lang over na te denken en reageerde naar Marilyn dat ik erg heel graag wilde helpen. Ze vertelde hoe oud de kindjes waren en dat alles welkom was, wat niet zou passen zou naar het moederhuis kunnen. Ook zo’n mooie instantie, zij helpen aanstaande moeders die het financieel zwaar hebben♥.

De zolder op

De volgende ochtend heb ik gelijk mijn zolder geplunderd, waarin alles wat te klein was en niet meer paste van mijn 3 kids bij elkaar heb gezocht. Ook beddengoed wat nog mooi was en prima gebruikt kon worden verzamelde ik en wat speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt. Ongelofelijk hoeveel je hebt als je zelf 3 kinderen hebt en je krijgt ook zoveel. Binnen no-time had ik 3 volle vuilniszakken en bracht ik deze naar het postkantoor. Marylin verzamelde het en bracht het samen met al haar eigen zakken naar deze moeder toe.

IMG_1285

Wel stelde ik meteen aan haar voor, in de toekomst wil ik graag dit blijven doen en ook zij wilde dat graag. Deze week hebben we telefonisch contact gehad, omdat we hiermee door willen gaan. We willen samen andere gezinnen helpen die het financieel zwaar hebben. We liepen al snel over van de ideeën. Alleen lopen we wel tegen een logistiek punt aan, hoe gaan we dit allemaal bij de gezinnen krijgen? Want als wij samen blijven inzamelen, wat we super graag doen, al deze zakken en pakketten opsturen is best prijzig. Dus mijn vraag aan jullie is, hebben jullie hierin goede ideeën of opties?

Ik hoop het zo dat jullie voor ons een goed idee hebben!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s