Het begin is er

Het begin is er…dat houdt in ik heb mijn blog opgestart en ik heb het de eerste regels op papier voor mijn ondernemingsplan. Ik ga een bedrijf starten voor droombaancoaching. Zoveel zin in en tegelijk zo spannend! Maar het roer moest om en deze combinatie is voor mij stukken beter.

Ik hoor zoveel mensen nu al om me heen, hee ga je voor je jezelf beginnen. Eindelijk he, dit past zo bij jou. Het was er wachten op. Poef dat is super leuk om te horen, maar hoppa dan leg ik mezelf ook meteen druk op. En dat laatste, dat ga ik minder doen. Niet alles hoeft meteen vandaag af en dan ook nog perfect te zijn. Bovendien breng ik nu ook meer tijd thuis door met mijn kinderen, zo waardevol. Ja ik weet het een cliché, maar ik moest daar wel even achterkomen. Was altijd zo streng voor mezelf en werkte keihard, was super blij met de kinderen, maar bakken te kort energie.

En dan het mooie, als ik ergens van droom of iets heel graag wil (nee geen materiele dingen) dan vind ik altijd veel klavertjes vier. Het is echt zo, klinkt bizar maar dan kom ik ze overal tegen. Het geeft me dan zo’n warm gevoel van binnen en tevens dat mijn intuïtie klopt, dus ik ga door met de weg die ik nu ben ingeslagen. Want deze zomer heb ik er weer zo’n 30 gevonden.fullsizeoutput_ff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s